Logo demode kuca za odmor

Kroz ovaj blog želimo Vam se detaljnije predstaviti i pozvati da nas posjetite. Ideja kuće za odmor DEMODE se pojavila prije nekoliko godina kroz razgovore o nedostatku ponude takvog sadržaja. Jedno društvo kada se skupi i želi otići negdje oko Đakova na odmor ili zabavu jednostavno nije imalo gdje. Tip zabave gdje bi se moglo roštiljati, družiti na otvorenom i zabavljati igrama poput stolnog tenisa, odbojke, pikada i nogometa. Tako se rodila ideja naše kuće za odmor.

Kuća za odmor DEMODE se nalazi u selu Paučje koje je udaljeno 30-tak kilometara od grada Đakova ili 30 kilometara od Našica. Selo se nalazi u blizini jezera Borovik koje predstavlja jednu od najvećih prirodnih ljepota u Slavoniji. Radi se o akumulacijskom jezeru koje je okruženo predivnom šumom i samo po sebi je turistički potencijal. Na jezeru Borovik se nalazi kamp koji je uređen s prostranim sjenicama za sjesti, uživati i pijuckati kavu gledajući jezero. Sama blizina Borovika je nešto što neizmjerno volimo jer svatko bi trebao posjetiti jezero Borovik. Dužinom cijelog jezera nalazi se biciklistička staza dužine 27 kilometara koja prolazi kroz selo, neposredno kraj kuće za odmor DEMODE.

Kuća za odmor DEMODE je Vaše idealno mjesto za odmor, opuštanje i resetiranje od svakodnevnog stresa koje nam pruža današnji tempo života. Kuća je opremljena za cjelodnevni boravak i odmor. Uz kuću dolazi veliki prostor vanjske sjenice te zidani roštilj. Sjenica je opremljena masivnim hrastovim stolom i klupama koje pružaju dovoljno mjesta za 20 ljudi koji mogu istovremeno biti tamo.

Sama kućica je također opremljena za cjelodnevni boravak, zabavu, spavanje i druženje. Kućica dolazi s kapacitetom od 6 kreveta i jednom trosjedom za razvlačenje (pomoćni ležaj), opremljenom kuhinjom ( štednjak, pećnica, kuhalo za vodu , začini, tanjuri, noževi,vilice i slično), kupaonicom i dnevnim boravkom. Dnevni boravak u kućici nam je najdraže mjesto u kući za odmor DEMODE jer je dizajniran u cigli, drvetu i jednostavno ima “dušu”. Kućica je klimatizirana te u njoj se nalazi WI-FI ruter. To je važno jer se Paučje nalazi na brdu, u šumi Borovika te nema mobilnog / wifi signala na svim mjestima u selu. Ako bježite od ljudi, telefona i buke, Paučje je pravo mjesto za Vas!

Oko kućice na ostatku “ranča” se nalazi sjenica s zidanom roštiljem, sazidani bunar, igre i naš šljivik. Okruženi ste zelenilom, zvukovima prirode i jednostavno mirom. Kraj kućice se nalazi jedna žalosna Vrba koja nam pruža veliku hladovinu ispod koje smo napravili vanjski dnevni boravak gdje volimo piti kavu po ljetu. Objesimo vreću za ležanje, nekoliko stolica, hladovina i vrijeme je za opuštanje.

Dodatni sadržaji za zabavu na kući za odmor DEMODE su prilagođeni za cijelo društvo i što je najbitnije za sve uzraste. Kraj sjenice se nalazi stol za stolni tenis koji će Vam pružiti beskonačne sate igranja i natjecanja. Jamčimo Vam zabavu koja će trajati do kada god možete držati reket! Osim toga, pod sjenicom se nalaze stolni nogomet i pikado. U sjenici se nalazi pikado koji podržava sve igre do čak 8 igrača. Elektronski je, tako da sam zbraja, oduzima, mijenja igre i daje zvučna upozorenja za idućeg igrača, broj strelica i slično. S druge strane sjenice se nalazi igralište za balotanje ili boćanje, ovisi kako zovete tu igru. Balotanje je također igra koja će uzeti beskonačno mnogo sati koji će proletjeti uz razgovor, smijeh, zezanciju i dobro društvo! Također, neposredno kraj balotanja smo napravili “viseću kuglanu”. Viseća kuglana će Vas zabaviti i neće Vam biti dosadno.

Osim navedenih igara također imamo 2 gola za mali nogomet i loptu uz njih, mrežu za odbojku s loptom, badminton set s mrežom ( 4 reketa naravno) i sve vrste karata za dobro zabavu u društvu (Uno, mađarice i klasične karte za poker). Sva pravila igara smo opisali na blogu. Uz toliko stvari koje će Vas zabaviti u kući za odmor DEMODE Vam sigurno neće biti dosadno.
Sada kada smo predstavili našu kuću za odmor, načine zabave i okolicu, vrijeme je da Vam predstavimo našu najvažniju / najbolju stvar a to je paintball! Prije svega želimo Vam reći, nije važno koliko imate godina ( 14+), koliko se staro osjećate, koji ste spol ili što ste u horoskopu, paintball jednostavno trebate probati! 

Paintball DEMODE Đakovo

Paintball je najpopularnija adrenalinska igra na svijetu! Paintball je simulacija rata u kojoj je metak kuglica za boju. Cilj igre je poraziti protivničku ekipu eliminacijom svih igrača ili zauzimanjem neprijateljske baze. Paintball Vam jamči sate kompetitivnosti, igre, smijeha i znoja. Koncept igre je takav da se igra 10 rundi igre a svaka runda traje od 2-10 minuta ovisno o Vašim vještinama. U sklopu kuće za odmor DEMODE se nalazi paintball teren koji smo samostalno napravili. Teren je dugačak 98 metara a širok je 36 metara. Zapreke na terenu su napravljene od dasaka, paleta, buradi i prirodnog zaklona.

Teren je idealan za igru 5 na 5 dok se može igrati čak i 4 na 4. 8 igrača minimalno dok je 10 igrača optimalno. Od nas u sklopu paketa dobijete sve što je potrebno za igrati paintball. Od nas dobijete zaštitni kombinezon s štitnikom za vrat, zaštitnu kacigu, zaštite rukavice, štitnik za prsa, marker (puška i boca sa zrakom) tako da idete spremni i zaštićeni u igru. Tokom igre je prisutan sudac/ animator koji cijelo vrijeme kordinira igrom, animira te Vas usmjerava kako biste iskoristili potpuni potencijal paintballa.

Kuća za odmor DEMODE je savršeno mjesto za druženje, proslave rođendana, teambuilding, obiteljske ručkove i slično. U toliko našoj ponudi možete pronaći nešto za sebe. Trudimo se kontinuirano ulagati i unaprijediti našu uslugu te smo najponosniji kada nam se gosti ponovno vrate. Možete posjetiti naše društvene mreže za više informacija ili rezervirati svoj termin upitom na našoj broj telefona ili email.

Očekujemo Vas u oazi zabave!